Problem Saving Profile Please Help!

Discussion in 'Rugby Video Games & Apps' started by captvan, Jun 11, 2009.

  1. captvan

    captvan Guest

    Can someone please help me, I have reinstalled rugby 08 and now when I enter the game and try to save a profile the game tells me it is unable to save profile. I even placed my previous saved profiles and rosters in my documents in same path where they used to be without any luck. How do I find the save path to check if it is trying to save to the correct path. I recently installed Vista SP2 on my system could this be the problem. Another thing seem to have the same problem with EA Sport Cricket 2007, please help
     
  2. Forum Ad Advertisement

  3. munross

    munross Guest

    Oh poor you,another Vista victim.I don't use Vista myself but it could possibly be something to do with you being the administer or not...will check for something on the web when I get home.
     
  4. captvan

    captvan Guest

    <div class='quotetop'>QUOTE (Intercept King JdV @ Jun 11 2009, 11:47 PM) <{POST_SNAPBACK}></div>

    I need to add that it was working fine on Vista before, all I can think of is that SP 2 may have something to do with it as I think the problem only started after I updated Vista.
     
  5. jacovw

    jacovw Guest

    <div class='quotetop'>QUOTE (captvan @ Jun 12 2009, 09:01 AM) <{POST_SNAPBACK}></div>

    I need to add that it was working fine on Vista before, all I can think of is that SP 2 may have something to do with it as I think the problem only started after I updated Vista.
    [/b][/quote]


    I've got XP (granted I am a poor springbok sitting in China! nuff said!) and it's giving me the same problem on every damn EA sport game so far! I really want to get this working so if anyone finds a answer... pleeez!
     
  6. captvan

    captvan Guest

    <div class='quotetop'>QUOTE (jacovw @ Aug 16 2009, 05:27 PM) <{POST_SNAPBACK}></div>

    I need to add that it was working fine on Vista before, all I can think of is that SP 2 may have something to do with it as I think the problem only started after I updated Vista.
    [/b][/quote]


    I've got XP (granted I am a poor springbok sitting in China! nuff said!) and it's giving me the same problem on every damn EA sport game so far! I really want to get this working so if anyone finds a answer... pleeez!

    [/b][/quote]

    Update, when I upgraded to Windows 7 the problem went away, enjoying the game now with Intercept Kings mod and updates.
     
Enjoyed this thread? Register to post your reply - click here!

Share This Page